4.5/5

Hefschuifpui

De hefschuifpui biedt dezelfde voordelen als de gewone schuifpui.

Het verschil tussen beide zit in de manier waarop je de hefschuifpui opent. Door het bewegen van de deurklink, ontstaat er ruimte tussen de schuifdeur en de onderdorpel, waardoor de deur opengeschoven kan worden. De hefschuifpui kan daardoor op vrijwel ieder punt op de looprail vastgezet worden door simpelweg de deur te laten zakken.

Mijn Kozijn Winkel levert enkele en dubbele hefschuifpuien. Bij een enkele deur is te kiezen voor de toevoeging van zijlichten. Verder is de hefschuifpui ook verkrijgbaar in hout-aluminium.

Bekijk hier onze schuifpuien

Veelgestelde vragen

Scharnieren en sloten zijn van cruciaal belang, met goede kunststof kozijnen die voldoen aan de normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Goed hang- en sluitwerk kan u bovendien nog een korting op uw inboedelverzekering opleveren. Daarnaast is het belangrijk dat je hoogwaardige materialen gebruikt zoals scharnieren die kunnen voorkomen dat je harde kunststof kozijnen doorbuigen. Modern glas zoals HR++ ramen zijn bijvoorbeeld zwaar en zullen bij gebruik in een fragiel kozijn na verloop van tijd zeker doorzakken.

Gebruik voor het reinigen van een kunststof kozijn een spons en een sopje van autozeep of groene zeep. Deze beschermlaag stoot vuil af en verlengt de levensduur van het kozijn. We raden daarnaast aan om de ramen alleen met water te besproeien als de zon niet zo sterk is. Als er water achterblijft, druppelt het automatisch via kleine afvoergaatjes naar beneden.

Afgezien van af en toe een snelle reiniging, hebben kunststof kozijnen niet veel onderhoud nodig. U kunt ook om de paar maanden een beetje olie in de scharnieren smeren en het afdichtingsrubber elk jaar invetten zodat het na verloop van tijd niet uitdroogt.

Wil je meer informatie hierover?

Neem contact op 085 130 56 87 of info@mijnkozijnwinkel.nl

0
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten